i
Story

Over ons

Story

Over ons

“al mijn barbies hadden kort en gekleurd haar “

Sinds ik een klein meisje was wist ik het al, ik word kapster. Zo wilde ik altijd iedereen zijn haar vlechten, en op de middelbare school ging ik aan de slag met kleuren of permanenten bij vrienden. Zo volgde de opleiding hairstylist op het ROC. Daarna ging ik aan de slag bij een kapsalon in Goes, waar ik vele cursussen en trainingen heb gevolgd.

Nu was het de tijd om de stap te zetten, en de garage om te bouwen tot een salon, die knus en gezellig moest zijn, maar je ook het gevoel moet geven van luxe en verwennerij.

Tamara Vermaire-Korstanje 
Owner – Hairstylist – Colormaster

Relax

Service

Rust, even helemaal niets, dat is het gevoel als je binnenstapt in de salon. Een plek van ontspanning waar je passend advies krijgt over jouw haar. Of je nu alleen de puntjes wilt laten knippen of gaat voor de luxe behandeling met een hoofdmassage, we laten je helemaal tot rust komen. Een kopje koffie, cappuccino of thee staat op je te wachten.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van onze acties en evenementen

    Producten

    Juuce

    Juuce is een natuurlijke haarverzorging voor glanzend,zacht,verzorgd haar. Maakt gebruik van vegan vriendelijke formules, is vrij van sulfaten, parabenen, synthetische siliconen en nooit getest op dieren. Juuce producten zijn mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid en tegelijkertijd super effectief. Wil jij het allerbeste in haarverzorging dan kies je voor de Juuce producten.</p> <p>Juuce natuurlijke haarverzorging bevat de 6 meest krachtige botanische ingrediënten uit Australië, Dandelion, Aloe Vera, Kakadu plum, Wattle seed, Desert Lime, Quandong. Door gebruik te maken van deze ingredienten wordt je haar gevoed met de essentiële elementen die nodig zijn om gezond, sterk haar te behouden.